Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g259g406kcal56.4g0g18.4g0g
Ruskea suuruste, Maizena9g36kcal0.1g8.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprikajauhe 3.8g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.1g4.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g940kcal116.6g23g38.2g4g
Valittu annoskoko318g470kcal58.3g11.5g19.1g2g
Annoskoko puolitettuna159g235kcal29.2g5.8g9.6g1g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449