Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g19g116kcal0g0g13.1g0g
Liivate 2.5g8.7kcal2.1g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g25g24kcal0.1g5.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Liivate 1g3.5kcal0.9g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa50g50kcal5.5g1.5g2.5g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)50g80kcal2.4g8g4.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g50g222kcal3.5g33.8g9.8g1.7g
Maitorahka, Valio, 0,362g41kcal6.8g2.6g0.2g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g37g200kcal1.8g19.4g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1507kcal46.2g145.6g84.4g4.2g
Valittu annoskoko318g753kcal23.1g72.8g42.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna159g377kcal11.6g36.4g21.1g1.1g
Arvot/100g100g237kcal7.3g22.9g13.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122794