Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g135kcal10.5g0.7g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g997kcal63.6g26.2g71.4g4.8g
Valittu annoskoko318g499kcal31.8g13.1g35.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna159g249kcal15.9g6.6g17.9g1.2g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318