Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 86g22kcal0.4g3.6g0.2g1.6g
Kaali, valkokaali32g6.7kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 7.5g2.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
Timjami 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 150g346kcal18.9g1.1g29.9g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1102kcal40.8g13.4g98.2g8.2g
Valittu annoskoko318g551kcal20.4g6.7g49.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna159g276kcal10.2g3.4g24.6g2.1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996