Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g50g36kcal1.2g8.4g0g0g
Juuriselleri 38g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Palsternakka 50g32kcal0.2g5.9g0.2g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.7g6.5g0g0.4g
Fenkoli, annos 100g25g7.8kcal0.3g1.8g0.1g0.8g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g50g48kcal4g7g0.3g4g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g368kcal14g64.4g4.6g18g
Valittu annoskoko318g184kcal7g32.2g2.3g9g
Annoskoko puolitettuna159g92kcal3.5g16.1g1.2g4.5g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840