Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g233kcal26.7g0g14g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)40g26kcal1.3g1.9g1.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g15g48kcal1.4g7.8g0.9g1.4g
Omena, ulkomainen, kuorittu 40g18kcal0.1g3.8g0g0.7g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g21g19kcal3.2g0.1g0.6g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g30g84kcal5.7g0g6.9g0.3g
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g882kcal77.6g32g47.8g5.8g
Valittu annoskoko318g441kcal38.8g16g23.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna159g221kcal19.4g8g12g1.5g
Arvot/100g100g139kcal12.2g5g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706