Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)72g79kcal16.5g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g98g323kcal15.7g60.7g2g5.9g
Arkirae (Valio), annos 100g39g27kcal4.7g1.4g0.4g0g
Ketsuppi 15g14kcal0.2g2.9g0.1g0.2g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)45g12kcal1.5g1.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1012kcal85.8g134.6g13.2g12.8g
Valittu annoskoko318g506kcal42.9g67.3g6.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna159g253kcal21.5g33.7g3.3g3.2g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.2g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441