Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 101g77kcal1.9g15.7g0.2g1g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 94g18kcal0g2.8g0.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g14g37kcal3.8g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g631kcal39g44.4g32.2g2.8g
Valittu annoskoko318g316kcal19.5g22.2g16.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna159g158kcal9.8g11.1g8.1g0.7g
Arvot/100g100g99kcal6.1g7g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978