Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 127g23kcal0.7g3.2g0.5g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 113g250kcal19.7g0g19.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g14g48kcal2.8g0g4.1g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g5.6g20kcal1.1g0.2g1.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl14g51kcal0.3g0.4g5.4g0g
Juusto, keskiarvo 42g148kcal10.6g0.1g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g1120kcal70.4g7.8g89.6g1.8g
Valittu annoskoko318g560kcal35.2g3.9g44.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna159g280kcal17.6g2g22.4g0.5g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238