Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 175g111kcal5.2g8.4g6.1g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g23g73kcal2.5g14.6g0.5g2.5g
Vehnäjauho, sunnuntai46g159kcal5.5g32.3g1g1.4g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g1321kcal35.8g111g82.4g7.8g
Valittu annoskoko318g660kcal17.9g55.5g41.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna159g330kcal9g27.8g20.6g2g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197