Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g140g195kcal26.6g0g9.8g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka105g72kcal4.2g11.5g0.8g3.3g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g70g235kcal5.6g49.7g1.5g3.3g
Lihaliemikuutio Maggi3.5g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g1024kcal73.4g122.8g25.8g13.2g
Valittu annoskoko319g512kcal36.7g61.4g12.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna159g256kcal18.4g30.7g6.5g3.3g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988