Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g211g738kcal25.3g137g4.6g19g
Oliiviöljy 35g311kcal0g0g35.1g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 59g13kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g2152kcal53.2g280.4g79.6g38.8g
Valittu annoskoko319g1076kcal26.6g140.2g39.8g19.4g
Annoskoko puolitettuna159g538kcal13.3g70.1g19.9g9.7g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761