Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore105g33kcal0.7g5.8g0.1g1.5g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Sokeri45g182kcal0g44.7g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g133g507kcal9.5g67.1g21.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g1442kcal20.4g235.2g43.4g7.8g
Valittu annoskoko319g721kcal10.2g117.6g21.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna159g361kcal5.1g58.8g10.9g2g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847