Kebab

Pippurit voi korvata pippurisekoituksella (20g).

Vaivaa taikinaa koneella 2x15min.

Lopuksi nuiji nyrkeillä, että tulee varmasti tiivis taikina.

Muotoile taikinasta ranteen paksuinen pötkö, kiedo tiukkaan kaksinkertaisen folion sisään.

Tökkää veitsen kärjellä muutama pieni reikä folioon, että rasvat pääsevät paiston aikana ulos.

Paista 100 asteessa 3h15min -4h.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 850 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 300g414kcal56.3g0g21g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 11g7.9kcal0.1g1.3g0.1g0.4g
Mustapippuri 3.7g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Valkopippuri 3.7g11kcal0.4g1.6g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g887kcal114.4g8.6g42.6g4.8g
Valittu annoskoko319g443kcal57.2g4.3g21.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna159g222kcal28.6g2.2g10.7g1.2g
Arvot/100g100g139kcal18g1.3g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395951