TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 16g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)39g59kcal9.8g1.2g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Persilja3.1g0.4kcal0g0g0g0.3g
Kurkuma, annos 2g0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.7g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g3.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Spaghetti myllynparas3.1g11kcal0.4g2.2g0g0.1g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g53g61kcal4.3g8g0.5g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g325kcal31g30.4g6.6g12.4g
Valittu annoskoko319g162kcal15.5g15.2g3.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna159g81kcal7.8g7.6g1.7g3.1g
Arvot/100g100g51kcal4.9g4.8g1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436481