Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai998g3691kcal49.9g319.2g249.4g20g
Pinaattipakaste 150g374g52kcal7.1g1.5g1.9g4.9g
Parsakaali brokkoli 374g131kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 499g1492kcal89.8g6g124.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots125g773kcal36.2g16.2g68.6g4.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 499g429kcal15.5g21.9g29.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu299g377kcal32.9g0.9g26.9g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g13892kcal497.4g746g1005g77.8g
Valittu annoskoko3180g6946kcal248.7g373g502.5g38.9g
Annoskoko puolitettuna1590g3473kcal124.4g186.5g251.3g19.5g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218