Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)32g176kcal0.3g0.3g19.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai327g1144kcal39.2g232g6.9g9.8g
Sokeri213g863kcal0g212.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu578g728kcal63.5g1.7g52g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus150g481kcal16.5g96.2g2.4g12g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1881g621kcal62.1g92.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g8025kcal363.2g1269.4g161g43.6g
Valittu annoskoko3180g4013kcal181.6g634.7g80.5g21.8g
Annoskoko puolitettuna1590g2006kcal90.8g317.4g40.3g10.9g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230