Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2400g703kcal22.6g108g9.6g45.6g
Pinaatti 300g40kcal4.9g1.2g0.9g3.9g
Feta juusto (Filos), annos 20g240g662kcal39.6g1.7g55.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 240g546kcal12.1g42.1g33.8g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g3901kcal158.4g306g199g126.8g
Valittu annoskoko3180g1951kcal79.2g153g99.5g63.4g
Annoskoko puolitettuna1590g975kcal39.6g76.5g49.8g31.7g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393