Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr13g35kcal1g1.2g3g0.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 250g796kcal61g114.3g4.8g22.3g
Sipuli (kuorittu)205g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Juuriselleri 338g106kcal4.2g15.5g0.7g10.5g
Herne, pakaste (rainbow)500g425kcal30g75g0g15.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl500g425kcal7g22g35g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g125g188kcal22.5g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g4061kcal256.8g475.6g110.4g104g
Valittu annoskoko3180g2030kcal128.4g237.8g55.2g52g
Annoskoko puolitettuna1590g1015kcal64.2g118.9g27.6g26g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520