Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1403g2328kcal266.5g0g140.3g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)401g261kcal12.8g19.2g14g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g150g481kcal13.5g78.1g9g13.5g
Omena, ulkomainen, kuorittu 401g179kcal0.8g37.8g0.4g7.2g
Sipuli 301g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g210g187kcal31.6g1.1g6.3g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g301g842kcal57.1g0g69.1g3g
Siirappi 14g42kcal0g10.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g8822kcal772.2g322g479.4g57.6g
Valittu annoskoko3180g4411kcal386.1g161g239.7g28.8g
Annoskoko puolitettuna1590g2206kcal193.1g80.5g119.9g14.4g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706