Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado940g432kcal5.6g103.4g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 880g298kcal18.1g38g1.8g22.4g
Parsa 740g115kcal9.5g8.9g1.5g11.1g
Ruokaöljy keskiarvo 80g707kcal0g0g79.9g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 120g26kcal0.4g1.9g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea360g36kcal4g2.9g0.7g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g3624kcal75.8g407.2g167.8g75.8g
Valittu annoskoko3180g1812kcal37.9g203.6g83.9g37.9g
Annoskoko puolitettuna1590g906kcal19g101.8g42g19g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739