Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g1201g1321kcal252.2g0g30g0g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g586g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.6g0.1g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g90g85kcal3.9g17.2g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g420g97kcal7.1g13.5g1.7g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g300g159kcal17.1g15.9g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g4747kcal588.8g223.2g157.2g44.6g
Valittu annoskoko3180g2374kcal294.4g111.6g78.6g22.3g
Annoskoko puolitettuna1590g1187kcal147.2g55.8g39.3g11.2g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446