Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1440g403kcal8.6g85.7g2.9g36g
Peruna, vanha, kuorittu 1200g914kcal22.6g186g2.4g12g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)408g245kcal4.1g18.4g16.3g2.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr12g34kcal1g1.1g2.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g3255kcal75.8g594g49.4g105.2g
Valittu annoskoko3180g1628kcal37.9g297g24.7g52.6g
Annoskoko puolitettuna1590g814kcal19g148.5g12.4g26.3g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305