Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1202g2719kcal192.3g6g216.3g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 501g461kcal79.2g12.5g10g0g
Tonnikala vedessä 701g732kcal157.3g0g10.5g0g
Herkkusieni säilyke 501g85kcal10.5g1g1.5g12g
Kermajuusto (Pohjanpoika)225g879kcal54.1g4.5g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g10479kcal988g48.4g702.2g24g
Valittu annoskoko3180g5239kcal494g24.2g351.1g12g
Annoskoko puolitettuna1590g2620kcal247g12.1g175.6g6g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830