Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g55.9g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g1998g400kcal12g75.9g6g119.8g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g799g2693kcal99.9g536.9g16g47.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6368g7404kcal236.6g1264.8g157.4g347g
Valittu annoskoko3184g3702kcal118.3g632.4g78.7g173.5g
Annoskoko puolitettuna1592g1851kcal59.2g316.2g39.4g86.8g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828