Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado941g433kcal5.6g103.5g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 881g298kcal18.2g38.1g1.9g22.5g
Parsa 741g115kcal9.5g8.9g1.5g11.1g
Ruokaöljy keskiarvo 80g708kcal0g0g80g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 120g26kcal0.4g1.9g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea361g36kcal4g2.9g0.7g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6368g3628kcal76g407.6g168.2g76g
Valittu annoskoko3184g1814kcal38g203.8g84.1g38g
Annoskoko puolitettuna1592g907kcal19g101.9g42.1g19g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739