Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)534g1867kcal68.3g371.8g10.1g17.1g
Atria kevyt jauheliha622g1058kcal118.3g0g62.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1778g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)87g314kcal4.8g66.2g3g4.8g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio29g82kcal2.8g5.3g5.6g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio133g387kcal34.7g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6368g7416kcal457.8g886.6g217.8g44g
Valittu annoskoko3184g3708kcal228.9g443.3g108.9g22g
Annoskoko puolitettuna1592g1854kcal114.5g221.7g54.5g11g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358