Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g980g1470kcal166.6g3.9g86.2g0g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1050g599kcal14.7g130.2g2.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi105g11kcal1.6g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6370g4158kcal365.8g271.4g176.6g0g
Valittu annoskoko3185g2079kcal182.9g135.7g88.3g0g
Annoskoko puolitettuna1593g1040kcal91.5g67.9g44.2g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902