Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1440g346kcal17.3g49g2.9g30.2g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 18g0.2kcal0.1g0g0g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g720g1296kcal136.8g0g86.4g0g
Siirappi 108g326kcal0.1g80g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6372g4044kcal313.2g275.2g179.4g66.6g
Valittu annoskoko3186g2022kcal156.6g137.6g89.7g33.3g
Annoskoko puolitettuna1593g1011kcal78.3g68.8g44.9g16.7g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052