Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g406kcal0g0g45.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu45g36kcal0.8g8g0.4g0.9g
Currytahna punainen90g235kcal1.9g8.2g21.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g120g116kcal5.1g20.5g0.2g5.9g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1203g2106kcal18.1g30.1g210.6g0g
Katkarapu 1625g1111kcal234.6g0g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6372g8125kcal528.8g150g592.4g16g
Valittu annoskoko3186g4062kcal264.4g75g296.2g8g
Annoskoko puolitettuna1593g2031kcal132.2g37.5g148.1g4g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666