Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1225g413kcal8.5g67.4g1.2g17.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g18g106kcal1.2g10.2g6.1g0g
Ruokosokeri147g599kcal0g146.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 49g164kcal0g40g0g0.7g
Mansikka 1750g814kcal8.7g147g3.5g33.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6377g4192kcal36.8g823g21.6g102.2g
Valittu annoskoko3189g2096kcal18.4g411.5g10.8g51.1g
Annoskoko puolitettuna1594g1048kcal9.2g205.8g5.4g25.6g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727