Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g19g116kcal0g0g13.1g0g
Liivate 2.5g8.7kcal2.1g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g25g24kcal0.1g5.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Liivate 1g3.5kcal0.9g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa50g50kcal5.5g1.5g2.5g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)50g80kcal2.4g8g4.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g50g223kcal3.6g34g9.9g1.8g
Maitorahka, Valio, 0,363g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g38g200kcal1.8g19.5g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana638g1512kcal46.6g146.2g84.6g4.4g
Valittu annoskoko319g756kcal23.3g73.1g42.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna160g378kcal11.7g36.6g21.2g1.1g
Arvot/100g100g237kcal7.3g22.9g13.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122794