Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g13g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g63g26kcal0.9g5.1g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)50g83kcal1.5g2g7.5g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g100g120kcal14g1.2g0.4g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.8g13kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g3g8.4kcal0.3g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g662kcal35.6g26.4g33.6g0.4g
Valittu annoskoko319g331kcal17.8g13.2g16.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna160g166kcal8.9g6.6g8.4g0.1g
Arvot/100g100g104kcal5.6g4.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761