Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 164g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit27g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow22g18kcal0.9g2.8g0.2g0.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g44g61kcal8.3g0g3.1g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 27g8kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Ketsuppi, Felix6.6g5.9kcal0.1g1.4g0g0g
Makaroni, tumma 6g22kcal0.8g4g0.2g0.4g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g269kcal21.8g27.2g7.4g5g
Valittu annoskoko319g134kcal10.9g13.6g3.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna160g67kcal5.5g6.8g1.9g1.3g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167