Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g88g66kcal14.9g0g0.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g109g74kcal1.8g16.3g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g55g33kcal0.5g2.5g2.2g0.3g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g66g20kcal1.3g2g0.3g1.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.2g4.8kcal0.4g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g395kcal37.8g42.4g7g3.8g
Valittu annoskoko319g197kcal18.9g21.2g3.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna160g99kcal9.5g10.6g1.8g1g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556