Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Lehtiselleri 14g1.8kcal0.2g0.2g0g0.1g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow225g45kcal2.2g7.9g0.9g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g20g20kcal0.8g3.9g0.1g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2g2.2kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli 15g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g251kcal7.6g33.8g10g2.6g
Valittu annoskoko319g125kcal3.8g16.9g5g1.3g
Annoskoko puolitettuna160g63kcal1.9g8.5g2.5g0.7g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063