Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)130g456kcal15.6g89.9g2.5g6.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen91g652kcal0g0g72.4g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri4.3g18kcal0g4.3g0g0g
Vesi91g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g2251kcal31.2g188.4g149.8g13g
Valittu annoskoko319g1126kcal15.6g94.2g74.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna160g563kcal7.8g47.1g37.5g3.3g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716