Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g113g191kcal10.1g9.6g12.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g127g76kcal1.9g16.5g0.1g1.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Ruokakerma Valio 5%56g34kcal0.7g1.6g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g664kcal26g57.4g36.2g3g
Valittu annoskoko320g332kcal13g28.7g18.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna160g166kcal6.5g14.4g9.1g0.8g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583