Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Punakaali 150g39kcal2.3g5.2g0.3g2.8g
Sipuli (käsittelemätön)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen103g36kcal0.2g8.5g0.1g1.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma19g60kcal0g13.9g0g0g
Punaviini 23g16kcal0.1g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g2.8g1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g354kcal5.6g57g5.2g9.2g
Valittu annoskoko319g177kcal2.8g28.5g2.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna160g89kcal1.4g14.3g1.3g2.3g
Arvot/100g100g56kcal0.9g8.9g0.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289