Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 36g6.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Porkkana 43g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Palsternakka 14g8.7kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 21g7.5kcal1g0.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska 53g15kcal0.3g2.8g0.1g1g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g137kcal5.2g19.8g2.2g8g
Valittu annoskoko320g69kcal2.6g9.9g1.1g4g
Annoskoko puolitettuna160g34kcal1.3g5g0.6g2g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820