Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 225g142kcal6.8g10.8g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Piimä, rasvaton (Valio)75g24kcal2.5g3.4g0g0g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g394kcal22.8g32g19.2g0g
Valittu annoskoko320g197kcal11.4g16g9.6g0g
Annoskoko puolitettuna160g99kcal5.7g8g4.8g0g
Arvot/100g100g62kcal3.6g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716