Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g180g576kcal19.8g113.5g3.6g20.7g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)180g632kcal20.4g123.9g5.2g5.8g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g180g607kcal19.8g130.6g7.2g10.4g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g180g631kcal13.9g135.1g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2402g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 65g574kcal0g0g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g6040kcal147.8g1006.2g169.6g73.8g
Valittu annoskoko3192g3020kcal73.9g503.1g84.8g36.9g
Annoskoko puolitettuna1596g1510kcal37g251.6g42.4g18.5g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874