Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1273g269kcal15.3g43.3g2.5g26.7g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Paprika punainen 135g40kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g45g10kcal0.3g1.4g0.4g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön30g210kcal0.7g1.3g4.8g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Vesi599g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g45g370kcal0g0g41.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha899g1492kcal170.8g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g4962kcal383.8g123g287g64.2g
Valittu annoskoko3192g2481kcal191.9g61.5g143.5g32.1g
Annoskoko puolitettuna1596g1241kcal96g30.8g71.8g16.1g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737