Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1815kcal3g1g203.4g0g
Tattarijauho, Myllynparas130g442kcal16.9g87.8g2.2g6.9g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 120g414kcal6.6g91.5g1.4g1.5g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 801g281kcal37g15.6g2.4g20g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g300g480kcal51g3g27g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio400g560kcal11.2g26g48g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 500g321kcal16g24.1g17.5g0.1g
Kaurajauho 110g412kcal16g62.7g8g11g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 240g171kcal7.2g11.5g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g10770kcal413.4g656g708.6g79.2g
Valittu annoskoko3192g5385kcal206.7g328g354.3g39.6g
Annoskoko puolitettuna1596g2693kcal103.4g164g177.2g19.8g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712