Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g105g419kcal0g103.7g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g256g2305kcal0g0g256.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen93g671kcal0g0g74.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 140g175kcal15.4g0.4g12.6g0g
Grahamjauho 256g840kcal27g155.5g5.6g25.4g
Neljänviljanhiutale 70g230kcal7g40.5g2.4g8g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g293g1203kcal8.8g264g11.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1048g279kcal34.6g32.5g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g233g1304kcal15.1g132.7g9.3g0g
Raparperi 699g235kcal4.8g38.4g0.7g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g15322kcal225.4g1535.4g745.8g86.4g
Valittu annoskoko3192g7661kcal112.7g767.7g372.9g43.2g
Annoskoko puolitettuna1596g3830kcal56.4g383.9g186.5g21.6g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044