Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.4g5.7g
Lehtiselleri 150g19kcal1.7g1.7g0.3g1.5g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.5g0.2g0g
Kalaliemi laimennettu 1500g45kcal0g4.5g3g0g
Kirjolohifilee 600g992kcal100.5g0g66g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Maustekurkku225g37kcal1.6g6.7g0.2g4g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g30g4.8kcal1g0.3g0.1g0.3g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6390g3461kcal229.4g102.4g231.4g40.2g
Valittu annoskoko3195g1731kcal114.7g51.2g115.7g20.1g
Annoskoko puolitettuna1598g865kcal57.4g25.6g57.9g10.1g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223