Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 540g657kcal114.8g0g21.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 675g483kcal12.3g97.4g1.3g7.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g162g45kcal1.8g7.8g0.6g4.9g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 18g59kcal1.6g2.5g4.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6390g2488kcal261g215.4g56.4g24.6g
Valittu annoskoko3195g1244kcal130.5g107.7g28.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna1598g622kcal65.3g53.9g14.1g6.2g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824