Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)5g36kcal0g0g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Mantelilastu (A la meira)2.5g15kcal0.6g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g238kcal4.4g27.8g12.2g0.4g
Valittu annoskoko32g119kcal2.2g13.9g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g60kcal1.1g7g3.1g0.1g
Arvot/100g100g371kcal6.9g43.3g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928