Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 12g4.1kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.2g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokosokeri1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Mansikka 18g8.2kcal0.1g1.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g42kcal0.4g8.4g0.2g1g
Valittu annoskoko32g21kcal0.2g4.2g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal0.1g2.1g0.1g0.3g
Arvot/100g100g65kcal0.6g13.1g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727