Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 16g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g9g10kcal2.2g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml3.9g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g60kcal5.2g5g1.8g0.4g
Valittu annoskoko32g30kcal2.6g2.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal1.3g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8.1g7.8g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046